Ingredients
- Milk. 1 and 1/2 kg
- Vanilla Custard. 1/4 cup
- Sugar . 3/4 cup / to taste
- Rubri. 1/4 cup
- Boiled colored Vermicelli 3/4 cup
- Green jelly. 1 packet
- Red jelly. 1 packet
- Fruit cocktail. 1 tin
- Cream. 1/2 cup
Method :
- Boil one, one cup of water and mix red and green jelly in separate pots
- Take out some milk and mix custard powder in it
- Boil the milk and add sugar and cook
- Then add custard mixed milk and cook, stirring constantly with whisk
- When it thickens, take it off the stove and let it cool
- Mix cream in custard and add cocktail fruit
- Mix steamed colored soybeans, jelly in custard too
- Cool and enjoy
اجزاءدودھ. 1 اور 1/2کلوونیلا کسٹرڈ. 1/4کپچینی. 3/4کپ/حسب ذائقہربڑی. 1/4کپابلی رنگین سویاں. 3/4کپگرین جیلی. 1 پیکٹریڈ جیلی. 1 پیکٹفروٹ کوکٹیل. 1 ٹنکریم. 1/2کپترکیبایک، ایک کپ پانی ابال کر اس میں جیلی مکس کر کے الگ الگ برتن میں جما لیںتھوڑا سا دودھ نکال کر اس میں کسٹرڈ پاوڈر مکس کر لیںدودھ کو ابالیں اور چینی ڈال کر پکائیںپھر اس میں کسٹرڈ مکس دودھ شامل کر دیں اور وسک سے مسلسل ہلاتے ہوئے پکائیںجب گاڑھا ہو جائے تو چولھے سے اتار کر ٹھنڈا کر لیں
کسٹرڈ میں کریم مکس کرکے کوکٹیل فروٹ ڈالیںکسٹرڈ میں ابلی رنگین سویاں، جیلی، بھی مکس کریںٹھنڈا کر کے انجوائے کریں