Mouth Watering Chicken Angara
ماوتھ واٹرنگ چکن انگارہ
اجزاء :
ترکیب :
ان سب مصالحوں کو خشک روسٹ کرکے پیس لیں.
میرینیشن کے اجزاء :
ترکیب :
ان سب اجزاء سے چکن کو میرینیٹ کر لیں اور 1 گھنٹے تک فریج میں رکھ دیں.
دیگر اجزاء :
ترکیب :
پیاز کو باریک کاٹ لیں اور آئل میں ہلکا براون کر لیں. پھر اس میں ٹماٹر کاٹ کر ڈال دیں بھون کر میرینیٹ کیا ہوا چکن ڈال کر بھون لیں پھر ہلکی آنچ پر ڈھک دیں اور پکائیں. آخر میں کریم مکس کرکے کوئلہ کا دھواں دیں اور ہرا دھنیا اور ادرک سے گارنش کریں.
Mouth Watering Chicken Angara
Ingredients:
Dried coriander. 1/2 teaspoon
Cumin. 1/2 teaspoon
Black paper. 1/2 teaspoon
cinnamon. 2 small
Green cardamom. 3
Clove. 4 to 5
Fixed long red pepper. 3 to 4
Method :
Roast all these spices dry and grind.
Ingredients of Marination :
Chicken. 1 kg
Yogurt. 1/2 cup
Salt. 1 teaspoon
Turmeric. 1/2 teaspoon
Grind spices. 2 tablespoons
Cayenne pepper. 1 teaspoon
All spice powder . 1 teaspoon
Fried onions. 1/2 cup
Garlic paste. 1 teaspoon
Ginger paste. 1 teaspoon
Method :
Marinate the chicken with all these ingredients and keep it in the fridge for 1 hour.
Other ingredients:
Onions. 1 Medium
Oil. 1/2 cup
tomato. 1 large
Cream. 2 tablespoons
coal. To smoke
Green coriander. To decorate
Finely chopped ginger. To decorate
Method :
Finely chop the onion and lightly brown in oil. Then add chopped tomatoes and fry the marinated chicken. Then cover and cook on low heat. Finally mix the cream and add charcoal smoke and garnish with green coriander and ginger.