Chocolate cake rusk

 Chocolate cake rusk

                               چاکلیٹ کیک رسک


اجزاء :


میدہ.                       1 کپ

چینی.                      1/2کپ

مکھن.                     1/2کپ

انڈے.                       3

بیکنگ پاوڈر.            1 چاے کا چمچ

کوکو پاوڈر.              2 کھانے کے چمچ

کافی پاوڈر.              1/2چاے کا چمچ

چاکلیٹ ایسنس.      1/2چاے کا چمچ


ترکیب :


اوون کو 180 °پر پری ہیٹ کر لیں.

پین کو گریس کریں اور بٹر پیپر لگا کر تیار کرلیں.

کافی کو ایک چمچ گرم پانی میں بھگو دیں.

میدہ، کوکو پاوڈر اور بیکنگ پاوڈر کو چھان لیں.

مکھن کو اچھی طرح سے بیٹ کر لیں اور تھوڑی تھوڑی کر کے چینی ڈالیں اور بیٹ کریں. پھر ایک انڈا ڈالیں اور بیٹ کریں اور ساتھ میدہ کا مکسچر کا ایک چمچ ڈالیں اور بیٹ کریں اس کے ساتھ کافی بھی ڈال دیں. اس طرح تین انڈے ڈالیں اور بیٹ کریں اور ساتھ میدہ کا مکسچر کا ایک چمچ ڈالیں. آخر میں سارا میدہ مکس کر لیں اور گریس پین میں ڈال کر tap

کریں. اور 20 منٹ کے لئے بیک کریں. 

                      Chocolate Cake Rusk


Ingredients:


Flour.                                   1 cup

Chinese.                             1/2 cup

Butter.                                 1/2 cup

Eggs.                                   3

Baking powder.                1 teaspoon

Cocoa powder.                 2 tablespoons

Coffee powder.                1/2 teaspoon

Chocolate Essence.       1/2 teaspoon


Method :


Pre-heat the oven to 180.

Grease the pan and cover with butter paper.

Soak a tablespoon of coffee in warm water.

Sift flour, cocoa powder and baking powder.

Beat the butter well and add a little sugar and beat. Then add an egg and beat and add a tablespoon of flour mixture and beat with it also add coffee. Beat three eggs like this and beat and add a tablespoon of flour mixture together. Finally mix all the flour and put it in a grease pan and tap. Bake for 20 minutes.